''Jedinstvo srpskog naroda potrebnije nego ikad'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

''Jedinstvo srpskog naroda potrebnije nego ikad''

Izvor: RTRS | Datum:14.10.2021.

Organizacija starješina vojske Republike Srpske najoštrije je osudila izjavu Bakira Izetbegovića u kojoj Republici Srpskoj i srpskom narodu prijeti sudovima, obavještajnom službom, međunarodnom zajednicom, OHR-om i oružanim snagama BiH, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Organizacije starješina vojske Srpske.
 
Iz ove Organizacije su naveli "da nas takve prijetnje još više učvršćuju u uvjerenju da Republiku Srpsku moramo braniti svim raspoloživim demokratskim sredstvima".

- Pozivamo sve patriote Republike Srpske da sav svoj demokratski potencijal stave u funkciju očuvanja Srpske. Bez Republike Srpske nema slobode i opstanka srpskog naroda na ovim prostorima. Jedinstvo srpskog naroda i svih političkih subjekata je sada potrebnije nego ikada ranije - poručili su iz Organizacije starješina vojske Srpske.

Iz ove Organizacije naglašavaju da pružaju punu podršku institucijama Srpske i srpskim predstavnicima u institucijama BiH u demokratskoj borbi za očuvanje Srpske i zaštiti interesa srpskog naroda, navodi se u saopštenju.

Izrazili su spremnost da i sami daju svoj puni doprinos u toj borbi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: