Pijani vrijeđali medicinare Doma zdravlja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Pijani vrijeđali medicinare Doma zdravlja

Izvor: Hercegovina press | Datum:20.10.2021.

Policijski službenici Policijske stanice Berkovići, 20.10.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala T.K. iz Berkovića, zbog počinjenog prekršaja „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“ iz člana 24. i vrijeđanje iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru, dok je licu inicijala S.Đ. uručen prekršajni nalog iz čalana 8. i 24. Zakona o javnom redu i miru.

Naime, lica inicijala T.K. i S.Đ. su se dana 19.10.2021. godine javili u Dom zdravalja u Berkovićima, radi saniranja povrede na ruci licu inicijala S.Đ. Isti se nije htio izjasniti o tome kako je došlo do povrede. Lica su potom počela vrijeđati medicinsko osoblje Doma zdravlja Berkovići. Na lice mjesta je došla patrola policiskih službenika policijke stanice Berkovići, međutim lica nisu htjela postupiti po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika.

Lice T.K. je lišeno slobode, dok je lice S.Đ. prevezeno u Opštu bolnicu u Trebinje, gdje je nakon ukazane medicinske pomoći, otpušteno na kućno liječenje.

Izvršeno je alkotestiranje lica kojom prilikom je kod lica inicijalam T.K. utvrđeno 1,40 g/kg alkohola u organizmu, a kod lica inicijala S.Đ. utvrđeno 1,43 g/kg alkohola u organizmu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: