Priznanje za višedecenijski rad | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Priznanje za višedecenijski rad

Izvor: ERS | Datum:29.10.2021.

MH “Elektroprivreda Republike Srpske” na čelu sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem prijatelj je i pokrovitelj brojnih kulturnih manifestacija u Srpskoj. Prepoznajući značaj kulturnog života u lokalnim zajednicama Matično preduzeće podržalo je Srpsko prosvjetno i kulturno društvo “Prosvjeta” čiji višedecenijski rad zaslužuje priznanje i podršku.

Naročito prepoznatljivi po manifestaciji “Ćorovićevi susreti” koja okuplja književnu elitu, pisce i kritičare, predsjednik “Prosvjete” Gajo Parežanin ističe da je pomoć Elektroprivrede značajno uticala na dobru i uspješnu organizaciju ovogodišnjeg događaja, a da će biti obezbijeđena i nedostajuća sredstva za štampanje publikacije.

Osim za Bileću i brojne kolektive i organizacije u ovoj opštini ERS je pokazala razumijevanje i za trebinjske dugogodišnje kulturne sportiste.

Ugovore sa direktorom MH “Elektroprivreda Republike Srpske” potpisali su Miljan Tomašević ispred Teniskog kluba “Tini” i Dušan Vlatković ispred Karate kluba “Trebinje”.

Zahvalili su Elektroprivredi na kontinuiranoj pomoći, značajnoj za obezbjeđivanje boljih uslova za rad pomenutih sportskih kolektiva.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: