''IZVINJAVAM SE DODIKU'' Kašiković, nakon što je obustavljena istraga protiv njega, poslao poruku u stihu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

''IZVINJAVAM SE DODIKU'' Kašiković, nakon što je obustavljena istraga protiv njega, poslao poruku u stihu

Izvor: Hercegovina press | Datum:25.11.2021.

Trebinjsko tužilaštvo obustavilo je istragu protiv Dobroslava Kašikovića iz Bileće, koji je bio osumnjičen za polnu ucjenu.

Kašiković je uhapšen krajem avgusta ove godine po prijavi Lj.A, da ju je preko društvene mreže ucjenjivao da će objaviti njene eksplicitne fotografije, ukoliko ne pristane na ljubavnu vezu s njim.

– Nakon dva i po mjeseca tužilaštvo je donijelo odluku da me je ona lažno prijavila i istraga je obustavljena – rekao je Kašiković za Srpskainfo.

On je dodao da nikada nije ucjenjivao pomenutu ženu.

– Odgovorno tvrdim da tu ženu nikada nisam ucjenjivao. Ona je dobrovoljno bila sa mnom, a mogu reći i iz koristi – istakao je Kašiković.

On se zahvalio svima koji su ga podržavali i “koji su znali da je lažno prijavljen”. Uputio je i javno izvinjenje.

– Posebno javno izvinjenje upućujem Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Luki Petroviću, Iliji Tamindžiji, Mirku Ćuriću, Miljanu Aleksiću – naveo je on, aludirajući na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Na kraju je poručio: „Htjela me poniziti da me mori tuga, kad naiđem gradom da se grad ruga“.

Srpskainfo


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: