Humanitarna akcija ''Hrišćani za hrišćane'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanitarna akcija ''Hrišćani za hrišćane''

Izvor: Radio Bileća | Datum:11.12.2021.

U toku je humanitarna akcija koju uz blagoslov Srpske pravoslavne crkve realizuju „Hrišćani za hrišćane“. Ova akcija organizuje se sa ciljem prikupljanja sredstava za pakete pomoći namjenjene socijalno ugroženim porodicama sa područja opštine Bileća.

Donatorske kutije nalaze se i u kafe baru „Mašta“, kafe baru „NN“ i noćnom klubu „Jazbina“. Pored ugostitelja sa područja Bileće ovu akciju podržao je i naš sugrađanin Miloš Bajović, vlasnik noćnog kluba „K4“ u Banjoj Luci.


„U noćnom klubu, čiji je vlasnik naš sugrađanin Miloš Bajović, održano je humanitarno veče za pomoć socijalno ugroženim porodicama u Bileći.


Na humanitarnoj večeri prikupljeno je 550KM. Još jednom hvala našem bratu i sugrađaninu Milošu Bajoviću“, poručuju članovi organizacije „Hrišćani za hrišćane“ i pozivaju sve ljude velikog srca da podrže njihovu humanu misiju.
Podsjećamo da su humanisti prošle godine u susret Božiću obradovali 30 porodica sa područja Bileće i uručili im pakete pomoći.
Volontere i ove godine motiviše želja da se u svakoj kući u Bileći Božić proslavi na pravi način.


Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 066/526-480


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: