У недјељу престанак падавина и смањење облачности | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

У недјељу престанак падавина и смањење облачности

Извор: RTRS | Датум:11.12.2021.

У Републици Српској и Федерацији БиХ у сутра се очекује престанак падавина и смањење облачности, уз сунчане периоде.

 

Јутро ће бити претежно облачно, на југу вјетровито, у централним предјелима и на истоку са слабим снијегом. На крајњем сјеверу биће претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне на сјеверу и сјеверозападу долази до разведравања, уз сунчане периоде, повремено ће бити вјетровито, док ће на истоку и централним крајевима доћи до престанка падавина.

Дуваће умјерен до јак вјетар, сјеверни и сјеверозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус три до два, на југу до пет, а на планинама од минус шест степени, док ће највиша дневна бити од нула до четири, на југу до седам, те на планинама до минус два степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Мраковица минус један, Калиновик и Соколац нула, Гацко, Мркоњић Град и Сребреница један, Сарајево, Приједор, Вишеград и Рибник два, Бањалука, Добој, Нови Град и Рудо три, Бијељина, Србац и Фоча четири, Требиње и Билећа пет, Мостар седам, те Неум осам степени Целзијусових.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: