Ćorić: Jahorina zaslužuje odgovarajuću saobraćajnu infrastrukturu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćorić: Jahorina zaslužuje odgovarajuću saobraćajnu infrastrukturu (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:15.12.2021.

Olimpijski centar Jahorina nema dovoljno mjesta za sve one koji žele boraviti na ovoj olimpijskoj ljepotici i zbog toga zaslužuje odgovarajuću saobraćajnu infrastrukturu, rekao je Nedeljko Ćorić, ministar saobraćaja i veza, gostujući u našem Jutarnjem programu.
 
- U toku je rekonstrukcija regionalnog puta Pale - Jahorina, projekat vrijedan više od pet miliona maraka. Radovi su trenutno zaustavljeni zbog vremenskih neprilika. Nastavićemo radove čim se steknu uslovi, ali najveći nedostaci na tom putu su otklonjeni. Bilo je nekoliko klizišta, koja su sanirana - poručio je Ćorić.

On je napomenuo da Jahorina u ovih 15 dana, otkako je počela nova zimska sezona, bilježi brojne rekrode, koji su vrijedni pažnje.

- Ostaje nam da završimo još komunikaciju preko Brusa do Trebevića. Na Jahorini je bilo nekoliko projekata, radiće se pasarela, urađen je i kružni put, koji će biti pušten u saobraćaj na proljeće - rekao je Ćorić.

Dodao je da Jahorina nema ni dovoljno parking mjesta, i da će se sa lokalnim zajednicima raditi na rješavanju tog pitanja.

Regionalni put Čajniče - Metaljka je takođe u jako lošem stanju.

 

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: