Od Trebinjca oduzete dvije puške – U Nevesinju uhvaćeni krivolovci | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Od Trebinjca oduzete dvije puške – U Nevesinju uhvaćeni krivolovci

Izvor: Hercegovina press | Datum:29.12.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje, 28.12.2021. godine, evidentirana su dva krivična djela, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda i narušavanja javnog reda i mira .

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje dana 28.12.2021. godine, po naredbi Osnovnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, okućnica i vozila, koje koristi lice inicijala B.Š., na više lokacija, kojom prilikom su pronađene i privremeno oduzete dvije puške. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijskoj stanici Nevesinje, dana 28.12.2021. godine oko 14,15 časova prijavljeno da se u mjestu Jasen, na lovištu kojim gazduje Lovačko udruženje „Srndać“, nalaze dva lica koja nemaju odobrenja za lov i koja love u vrijeme lovostaja. Izlaskom na lice mjesta Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje zatekli su lica inicijala S.V. i M.V. sa puničkim automobilom marke „Golf “ u kojem se nalazila odstreljena divljač. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Nezakoniti lov“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: