Omladinska organizacija ''Jezerine'' radost praznika širila i u bilećkim selima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Omladinska organizacija ''Jezerine'' radost praznika širila i u bilećkim selima

Izvor: Radio Bileća | Datum:05.01.2022.

Zahvaljujući Omladinskoj organizaciji „Jezerine“ radost praznika širila se i bilećkim selima. Vrijedni Deda Mraz posjetio je mališane u 20 sela i darovao preko 150 paketića. Ove godine društvo mu je pravio i Vilenjak kome su se mališani posebno obradovali.


Jovana Tabaković i njene sestre kažu da su pisale pismo Deda Mrazu, ali da se nisu nadale da će baš tako brzo doći i ispuniti sve njihove želje.
„Oduševljena sam i srećna. Hvala smiješnim drugarima iz Jezerina. Jedva čekam da se ponovo družimo“, kaže četvorogodišnja Jovana.


Nisu samo mališani srećni zbog posjete Deda Mraza. I roditelje su iznenadili neobični gosti koji su unijeli radost u njihove domove.
“Sve čestitke Omladinskoj organizaciji Jezerine na izuzetnoj i zaista neobičnoj akciji darivanja djece koja žive na selu. Omladina OO Jezerine vraća nadu u bolje sutra, a djeca koja su primila poklone i koja su budućnost ovoga grada cijeli život će se sjećati rijetke pojave Deda Mraza i Vilenjaka na svom kućnom pragu. U ime roditelja obradovane djece najsrdačnije se zahvljujemo OO Jezerine i želimo im da nastave utrtim stazama“, kaže Jelena Papić, majka četvorogodišnjeg Petra.

Sredstva za novogodišnje paketiće Omladinska organizacija „Jezerine“ obezbijedila je zahvaljujući „Čečenija festu“.
„Srećni smo i zadovoljni što smo dobrom organizacijom Čečenija festa mogli izdvojiti sredstva kojima smo finansirali kupovinu više od 150 paketića za mališne koji žive u selima na teritoriji naše opštine. Ova posjeta Deda Mraza postala je naša tradicija. I u Novoj godini nastavićemo da radimo za dobrobit naših sugrađana. Zahvaljujemo se svim porodicama koje su nas sa velikim oduševljenjem primile u svoje tople domove“, kaže Vladimir Milidragović, predsjednik Omladinske organizacije „Jezerine“.


Mališani i njihovi roditelji uputili su zahvalnost članovima Omladinske organizacije „Jezerine“ uz želju da svi mi tokom Nove 2022. godine budemo kao oni složni i darežljivi jer je to jedini pravi put ka ljepšoj i boljoj budućnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: