HAPŠENJE NOVAKA ĐOKOVIĆA U TOKU! Na desetine policajaca ušlo u zgradu, Noletov brat potvrdio: U šoku sam! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

HAPŠENJE NOVAKA ĐOKOVIĆA U TOKU! Na desetine policajaca ušlo u zgradu, Noletov brat potvrdio: U šoku sam!

Izvor: Hercegovina press | Datum:10.01.2022.

Mada je pobjedio pred federalnim sudom Viktorije, Novak Đoković neće moći da ostane u Australiji – prema novoj odluci tamošnjih vlasti.

Velika drama se odvija u Melburnu gde tamošnje vlasti ipak žele da deportuju najboljeg tenisera svijeta, pored sudske odluke da mu se vrati viza. Prema informacijama iz Australije, veliki broj policijskih snaga je ušao u zgradu u kojoj je Novak sa njegovim timom, tu su i policijski kombiji kojim bi trebalo da Srbin bude odveden u imigracioni pritvor.
Imigraciona služba želi da izbaci Novaka iz države uprkos odluke suda koja je bila pozitivna po Đokovića na osnovu toga što je sudija Entoni Keli istakao da je pratio sve smernice i da mu zvaničnici nisu na vreme dostavili adekvatne informacije, te da je imao validno medicinsko izuzeće.

Blic


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: