Vukoman Bulatović odgovorio funkcionerki DPS-a: Ako te je strah vukova, ne ulazi u šumu i mirna Bosna, odnosno Republika Srpska! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukoman Bulatović odgovorio funkcionerki DPS-a: Ako te je strah vukova, ne ulazi u šumu i mirna Bosna, odnosno Republika Srpska!

Izvor: Borba | Datum:11.01.2022.

Na pitanje da prokomentariše pisanje “Vijesti” i gospođe Nele Savković Vukčević, vođa Crnogorskih Noćnih Vukova Vukoman Bulatović je odgovorio:

Kao prvo, drago mi je što je gospođa zastavu nazvala “stara crnogorska” a ne zastava druge države ili srbijanska kao što su govorili do skoro. Znači da napreduju, što se s obzirom da nosi dva prezimena moglo i očekivati. Jedan dio nje je prihvatio trobojku kao crnogorsku. Tačno je da su crnogorski Noćni Vukovi na proslavi dana Republike Srpske nosili tu zastavu, ponosno kao što je i Crna Gora bila ponosna pod tom zastavom.Više od polovine građana ove države smatraju takvu zastavu svojom. Nekima očigledno ne odgovara takva Crna Gora. Nosili bi mi i ovu novu, ali ih nije bilo, pokupljene su sve za vrijeme ovih čuvenih protesta kad su se umotavale haube automobila i gole zadnjice da se ne prehlade kroz otvorene prozore, toliko o tome koliko su poštovali državnu zastavu. Tada gospodi koju zastupa gorepomenuta g-đa nije smetao takav odnos prema zastavi. Što se tiče ministarstva i ambasade, zašto bi njih pitali? Oni nemaju nikakvih ingerencija nad Noćnim Vukovima, niti smo bili u sastavu bilo kakve državne delegacije, koje vjerujem nije ni bilo, da se ne zamjere kome vjerovatno. Mi sa ponosom nosimo i nosićemo crnogorsku trobojku sa bijelim grbom. Ne znam samo zašto se toliko bave Vukovima. Ponoviću opet “ Ako ih je strah vukova, neka ne ulaze u šumu” i mirna Bosna, odnosno R. Srpska
Hristos se rodi !


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: