Do kraja januara aktivan humanitari broj 17055 za Rajka Kovačevića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Do kraja januara aktivan humanitari broj 17055 za Rajka Kovačevića

Izvor: Udruženje Žene Milina Sela | Datum:14.01.2022.

Rajko Kovačević rođen je 1964.godine u Krtovi kod Ozrena (Petrovo).

Njegova nesrećna priča počela je u subotu 13. novembra 2021. godine, kada je u trenutku dok je ložio vatru u svojoj kući, klizište prouzrokovalo rušenje kuće. Tada se zid obrušio na Rajka, koji je zadobio teže tjelesne povrede (prelome ključne kosti, rebara itd.). Vatra iz šporeta je zahvatila stvari i napravila veliki požar u kojem je izgorjelo sve što je imao. Ostao je bez kuće, dokumentacije, novca i svih ostalih stvari, koje su neophodne za život. Rajku su sanirane povrede i smješten je kod sestre, u Pučilama kod Bijeljine.

Ljudi plemenitog srca do sada su organizovali humanitarne manifestacije putem kojih je sakupljena određena svota novca, međutim, nedovoljno.

Humanitarnoj akciji za Rajka Kovačevića, odazvalo se i Udruženje Žene Milina Sela, te ustupilo broj za pozive koji je aktivan do kraja januara.

Pozivom na broj 17055 donirate 1KM i tako učestvujete u pomoći za izgradnju nove kuće za Rajka Kovačevića ili uplatom na račun za sve dodatne informacije, tu je kontakt Rajka Kovačevića( 0038762 662 719).


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: