Od 1.februara Herceg RTV na novoj platformi Telrad Net-a na broju 62 | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Od 1.februara Herceg RTV na novoj platformi Telrad Net-a na broju 62

Izvor: Herceg RTV | Datum:17.01.2022.

Kompanija Telrad Net pruža visoki kvalitet usluga IP telefonije, kablovske televizije, kablovskog interneta, kao i interneta velikih brzina za velike sisteme i poslovne korisnike.

Telrad Net d.o.o pod tim imenom posluje od 01.11.2011.godine, čime se izdvojila iz firme Telrad d.o.o i na taj način dolazi do razdvajanja izvođačkih (izgradnja mreže) od provajderskih poslova. Osnivanjem Telrad Net-a počinje nova era za kablovsku televiziju na području na kom Telrad Net pruža svoje usluge, novi način poslovanja, novi sajt i novi objekti, sve sa ciljem što bolje komunikacije sa korisnicima. Od 06.02.2019.godine kompanija Mtel a.d. Banja Luka postala je 100% vlasnik kompanije Telrad Net d.o.o. Bijeljina.

Telrad Net d.o.o u okviru svoje osnovne djelatnosti pruža usluge kablovske televizije, IP telefonije, kablovskog interneta, kao i interneta velikih brzina.

Kao društveno odgovorna kompanija učestvujemo u svakodnevnom napretku naše lokalne zajednice, dajući doprinos njenom razvoju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: