ERS nastavlja podržavati sport i u 2022. godini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ERS nastavlja podržavati sport i u 2022. godini

Izvor: ERS | Datum:02.02.2022.

Kao i prethodnih godina, jedna od važnijih politika naše kompanije jesu društveno korisna ulaganja. Kada to kažemo, mislimo na ulaganja u mlade, jer je to uvijek dobra investicija. Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” konstantno podržava i pomaže veliki broj sportskih klubova i udruženja, od međunarodnog, republičkog, pa do lokalnog značaja. Ulaganjem u sport naš energetski gigant ulaže u zdravlje, socijalizaciju i razvoj mladih ljudi pravim putem.

-Naša kompanija i ove 2022. godine podržala je rad Košarkaškog kluba “Leotar” iz Trebinja.Košarkaši su zaslužili našu podršku, i ovo je samo nastavak kontinuirane saradnje istakao je Mr Borislav Grubač Izvršni direktor za organizaciono pravne poslove.Košarkaški klub Leotar je jedan od zaista rijetkih klubova u regiji koji forsira domaće igrače, i nalazi se u vrhu BiH košarke, naglasio je Borislav Grubač, što je dodatni motiv za našu podršku.U ime košarkaša Leotara zahvalio se Predsjednik kluba Miodrag Batinić.Leotar uskoro očekuje finale Kupa Republike Srpske protiv Borca iz Banjaluke, kao i nastavak prvenstva BiH gdje zauzimaju drugo mjesto na tabeli, i gdje se bore za plasman u doigravanje.


-Konkretnu podršku MH “Elektroprivreda Republike Srpske” pružila je i za Sportsko društvo “Leotar” iz Trebinja, koje okuplja oko 200. članova predškolskog i školskog uzrasta i zaslužuje podršku rekao je Mr Borislav Grubač Izvršni direktor za organizaciono pravne poslove.U ime Sportskog društva “Leotar” na podršci se zahvalio sekretar kluba Velibor Brnjoš.Ova škola sporta omogućila je najmlađima usmjeravanje u sport i socijalizaciju, što je veoma za taj uzrast.Djeca u SD “Leotar” uče osnovne elemente svih kolektivnih sportova, zatim atletskih i gimnastičkih disciplina, a sve to pod striktnim nadzorom profesora fizičkog vaspitanja i fizioterapeuta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: