Organizovana prezentacija programa ''BOLD BOOST+ nova generacija preduzetnika'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Organizovana prezentacija programa ''BOLD BOOST+ nova generacija preduzetnika''

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.02.2022.

U trebinjskom Domu mladih danas je organizovana prezentacija programa "BOLD BOOST+ nova generacija preduzetnika”, a u organizaciji Fondacije Agora.

BOLD program je program Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini koji ima dva cilja - razvoj omladinskog aktivizma i ekonomski razvoj BiH, a realizacija projekta oslanja se na period od septembra 2021, do juna 2022. godine, kazao je Danijel Petrović, direktor Fondacije Agora i menadžer projekta. Prema njegovim riječima, osnovni cilj projekta jeda pruži cjelovitu podršku mladima na njihovom putu u pretvaranju biznis ideje u djelo.

„Fondacija Agora je odabrana za partnera na putu do ekonomskog razvoja BiH. Ovaj program nazvali smo „BOLD BOOST+“, sa primarnim ciljem da obuči mlade ljude, prepune inovacija i kreativnosti, kako da napišu projekat. Prva aktivnost projekta su bile info sesije u 7 gradova u Bosni i Hercegovini, gdje smo uspješno predstavili naše ciljeve, misije i vizije i uputili potencijalne učesnike o najvažnijim informacijama i daljim aktivnostima projekta.“, kazao je on.

"BOLD BOOST+“ program razvoja projektnih vještina nudi desetodnevnu edukaciju iz oblasti preduzetništva, marketinga i ličnog razvoja. Edukacija je besplatna.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: