Vikend donosi promjenu vremena | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vikend donosi promjenu vremena

Izvor: Hercegovina press | Datum:04.02.2022.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno uz slabe padavine i temperaturu vazduha do 10 stepeni Celzijusa.
Ujutro će biti pretežno do potpuno oblačno, u kotlinama i oko rijeka uz uslove za nisku oblačnost i maglu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Tokom dana na istoku na planinama može biti slab snijeg, a u nižim predjelima mjestimično kiša, ponegdje su mogući i kraći sunčani intervali.

Duvaće slab vjetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do pet, u višim predjelima na istoku od minus šest, a najviša dnevna od tri do osam, na jugu i sjeveru do 10 stepeni Celzijusa.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus pet, Gacko četiri, Srebrenica pet, Višegrad i Rudo šest, Sokolac sedam, Nevesinje osam, Bileća devet, Drinić 10, Sarajevo, Trebinje 11, Mostar, Bijeljina, Zvornik, Srbac i Mrkonjić Grad 12, Doboj 13, Novi Grad 14, Banjaluka i Prijedor 15 stepeni Celzijusa.

Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: