TURISTIČKE ORGANIZACIJE TREBINJA I ČAČKA POTPISALE ''PROTOKOL O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TURISTIČKE ORGANIZACIJE TREBINJA I ČAČKA POTPISALE ''PROTOKOL O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI''

Izvor: TO Trebinje | Datum:08.02.2022.

Juče je u prostorijama Gradske uprave grada Čačka potpisan protokol o saradnji između Turističkih organizacija Trebinja i Čačka.

Potpisivanju protokola prisustvovali su direktori turističkih organizacija Trebinja i Čačka g-đa Mirjana Putica i g-din Vojin Jakovljević, zamjenik gradonačelnika Čačka gospodin Vladan Milić, zamjenik gradonačelnika Trebinja gospodin Dražen Bošković te načelnik Odjeljenja za turizam, poljoprivredu i preduzetništvo gospodin Bojan Vučurević.

 

Protokol je potpisan sa ciljem unapređenja saradnje u oblasti turizma, saradnje na projektima, zajedničke turističke promocije i zajedničkog nastupa na međunarodnim i domaćim sajmovima turizma.

Cilj je i bolja povezanost predstavnika turističke privrede, a regionalna saradnja se može odraziti pozitvno i na privredu, kulturu, sport i druge oblasti.

 

Protokol predviđa, da se uspostavljanjem saradnje, prošire i razmene znanja i pozitivna iskustva u poslovanju turističkih organizacija i privrednih subjekata oba grada. Uvjereni smo da će saradnja doprinijeti pozitivnim efektima u oblasti turizma i uticati na privredni razvoj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: