Ljevnaić: Popunjeni svi smještajni kapaciteti na Jahorini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljevnaić: Popunjeni svi smještajni kapaciteti na Jahorini

Izvor: RTRS | Datum:11.02.2022.

Svi smještajni kapaciteti na Jahorini su popunjeni, izjavio je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, gostujući u Jutarnjem programu naše televizije.

Ljevnaić je istakao da imaju najavu da će predstojeći vikend sigurno biti najbolji zato što je potražnja za Jahorinom porasla.

- Staze su odlično pripremljene, vrijeme je lijepo i pozivamo sve da dođu, skijaju i uživaju - poručio je Ljevnaić.

Govoreći o Ski centru "Igrišta" na planini Javor u opštini Vlasenica koji je Olimpijski centar "Jahorina" dobio na korištenje na period od 30 godina, Ljevnaić je rekao da će ta lokacija u prvoj fazi biti isključivo privlačna dnevnim skijašima.

- Radiće se na posnježavanju staza, izgradnji vještačke akumulacije za vodu iz koje bismo pravili snijeg i žičare. Mislim da je to dobra stvar za taj kraj jer unazad 50 godina nije bilo puno ulaganja. Priroda je ostala najsačuvanija, to je prelijep dio Republike Srpske - naglasio je Ljevnaić. 

Ljevnaić se dotakao i kritika oko visokih cijena.

- Skijanje nikada nije bio jeftin sport. Korigovali smo cijene da budu u skladu sa našim prosječnim primanjima. Naša uprava je donijela odluku da prilagodi cijene domaćem tržištu. Kao društveno odgovorno preduzeće pokrenuli smo akciju "Budi dijete Jahorine" u okviru koje smo podijelili 2.600 ski pasa gratis djeci Istočnog Sarajeva - rekao je Ljevnaić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: