Trebinjka Teodora Vukasović predstavila prvi ''kaver'' (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjka Teodora Vukasović predstavila prvi ''kaver'' (VIDEO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:16.02.2022.

Trebinjka Teodora Vukasović snimila je „cover“ za pjesmu „Rođena s vukovima“ autora i tekstopisca Dragiše Baše, a u saradnji sa „Mas studijom“ iz Mostara.

„Ovo je moj prvi 'cover' i veoma sam zadovoljna sa video i audio produkcijom. Posebnu zahvalnost dugujem autoru ove pjesme Dragiši Baši koji mi je dozvolio da otpjevam ovu pjesmu. Iskreno, nisam mogla ni da zamislim da će jedan ovako vrsan tekstopisac da stupi uopšte u komunikaciju sa mnom i da bude toliko ljubazan i prijatan. Sigurna sam da svi znate hitove poput 'Sve ti dugujem' i 'Med i slatko grožđe' i mnoge druge pjesme koje su otpjevale velike zvijezde, a napisao ih je Baša. Ja sam se odlučila za pjesmu 'Rođena s vukovima' koju u originalu pjeva Seka Aleksić, iz razloga što mi prija tekst, dinamika i kompozicija“, kaže Vukasović, koja ističe da je snimanje pjesme trajalo oko četiri časa i to na vrlo profesionalan način.

Trebinjcima se na prvo slušanje svidjelo izvođenje ove pjesme, pa je za kratko vrijeme veliki broj pozitivnih komentara pristiglo, a na društvenim mrežama je u protekla 24 časa bilo na stotine djeljenja.

Teodora Vukasović, je pjevač grupe „Prestiž bend“ i već nekoliko godina jedan od najpopularnijih vokala u Hercegovini.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: