Trebinje: Uskoro renoviranje nekadašnje šumske kuće na Zubcima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Uskoro renoviranje nekadašnje šumske kuće na Zubcima

Datum:17.02.2022.

Nekadašnja šumska kuća u Bogojević selu na Zubcima mogla bi uskoro dobiti novo ruho, te da tako bude korisna i Zubčanima ali i svim posjetiocima.

Šumska kuća u Bogojević selu ranije je bila u vlasništvu Šuma Republike Srpske, ali sada kada je u vlasništvu Grada Trebinje iz mjesne zajednice Zubci najavili su, za našu televiziju, da će ovaj objekat uskoro početi renovirati.


“Kada budu fini dani krenućemo sa rekonstrukcijom objekta. Viđećemo šta je najpotrebnije na tom dijelu Zubaca pa ćemo tako i prilagoditi namjenu tog objekta”, istakao je Krsto Ratković predsjednik Mjesne zajednice Zubci.


Govorećši o radu u mjesnoj zajednici Zubci Ratković je najavio da će uskoro Zubčani dobiti i vodu.


“Sada idemo po selima, kod domaćina, prijavljujemo satove da vidimo ko će koliko priključaka za vodu. Nakon toga će se razvoditi sekundarna mreža da bi dobili svi vodu ”, zaključio je Ratković.


Mjesna zajednica Zubci, premi riječima Ratkovića, aktivna je uprkos epidemioškoj situaciji koja je usporila mnnoge aktivnosti u svim sverama društva, a zahvalnost za to duguju i dobroj saradnji sa prvim čovjekom Trebinja i gradskom upraviom.

Više o ovoj temi pogledajte u našim vijestima u 16:30.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: