Kod Bilećanina i Gačanina pronađena veća količina lažnog novca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kod Bilećanina i Gačanina pronađena veća količina lažnog novca

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.02.2022.

Trebinjska policija je prilikom pretresa kuća i pomoćnih prostorija koje koriste M.S. iz Bileće i S.B. iz Gacka našla i oduzela lažne novčanice, takozvani filmski novac.

“Prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija kod lica inicijala M.S. iz Bileće nađen je lažni novac i privremeno oduzeto 10 novčanica u apoenu od 50 eura i 20 novčanica u apoenu od 100 eura, a pretresom kuće i pomoćnih prostorija lica inicijala S.B. iz Gacka, nađeno je i privremeno oduzeto 25 novčanica u apoenu od 50 konvertibilnih maraka”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Pretresi su obavljeni na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, a po naredbi sudije za prethodni postupak Suda Bosne i Hercegovine.

U toku je rad na dokumentovanju djela pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građane da obrate pažnju na zaprimanja novčanice bilo kog apoena, te da u slučaju bilo kakve sumnje odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122, a novčanicu provjere na najbližem šalteru banke


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: