U ponedjeljak hladnije sa kišom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U ponedjeljak hladnije sa kišom

Izvor: RTRS | Datum:20.02.2022.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti hladnije vrijeme, sa kišom koja će poslijepodne zahvatiti većinu predjela.


 

Padavina će prije podne prvo biti na jugu i jugozapadu, a u drugom dijelu dana usliječiće jače naoblačenje sa sjevera i zahvatiti većinu predjela. Na jugu Hercegovine moguća je i grmljavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U višim krajevima doći će do porasta snježnog pokrivača, a ponegdje u nižim predjelima, uz zahlađenje, kiša može preći u susnježicu i snijeg. Prestanak padavina se očekuje tokom noći.

Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do četiri, na jugu do osam, a najviša dnevna od sedam do 14, u višim predjelima od tri stepena Celzijusa.

Duvaće umjeren do jak južni vjetar, tokom dana i uveče na udare pojačan.

Oblačno vrijeme sa padavinama očekuje se i narednih dana, a u višim predjelima i na planinama ponegdje uz susnježicu i snijeg.

Razvedravanje se očekuje u četvrtak, 24. februara, u većini predjela.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: