U utorak pretežno oblačno | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U utorak pretežno oblačno

Izvor: RTRS | Datum:21.02.2022.

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti pretežno oblačno i suvo, ponegdje sa kišom u nižim i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu od nula do 10 stepeni Celzijusovih.


 

Jutro će biti umjereno do pretežno oblačno i vjetrovito, na jugu i jugoistoku sa slabom kišom, a na planinama slabim snijegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno oblačno, na sjeveru uglavnom suvo, na jugu sa sunčanim intervalima i vjetrovito, dok će u centralnim i istočnim predjelima padati kiša u nižim, a susnježica i snijeg u višim predjelima i na planinama.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri stepena, u višim predjelima od minus pet, na jugu oko šest stepeni.

Duvaće vjetar uglavnom umjerene jačine, sjevernog smjera, povremeno sa jakim udarima, a u Hercegovini i na jugozapadu jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: