Trebinjka osumnjičena za dvije krađe | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjka osumnjičena za dvije krađe

Izvor: Hercegovina press | Datum:23.02.2022.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 22.02.2022. godine izvršili su kriminalističku obradu nad licem inicijala S.K. iz Trebinja., zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo dva krivična djela „ Krađa“.

Naime, dana 22.02.2022. godine, oko 11.20 časova Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno, da je u jednoj trgovačkoj radnji nepoznato lice otuđilo robu veće vrijednosti. Izlaskom na lice mjesta, operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je izvršilac krivičnog djela lice inicijala S.K. iz Trebinja.

Navedeno lice se sumnjiči, da je počinilo krivično djelo „Krađa“, u istom objektu, prethodne godine, u mjesecu junu, kojom prilikom su otuđeni kozmetički proizvodi u vrijednosti od 900 KM.

Protiv lica inicijala S.K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „ Krađa“, biće dostavljen Izvještaj okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: