DUNĐER OPTUŽIO VLAST ZA OPSTRUKCIJE, KAPOR GA DEMANTOVAO | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

DUNĐER OPTUŽIO VLAST ZA OPSTRUKCIJE, KAPOR GA DEMANTOVAO

Izvor: Bileća Vijesti | Datum:23.02.2022.

Dražen Dunđer, odbornik SRS Vojislav Šešelj u SO Bileća, optužio je načelnika Veselina Vujovića da pokušava da onemogući rad svakome ko želi da investira u Bileću.

Tvrdi kako su nadležni iz opštinske uprave više puta slali inspekcije u roku od par sati na lokaciju gdje je počela izgradnja Nešković pumpe, pa se pita da li to pokušava da istu opstruiše.

Između ostalog istakao je i da bi Vujoviću bilo najpametnije da promijeni krug saradnika i da na ta mjesta dovede sposobne ljude.

Ognjen Kapor, načelnik Odjeljenja za privredu, društvene djelatnosti i inspekcijske poslove demantovao je određene Dunđerove tvrdnje u svom saopštenju.

Kapor kaže da se s obzirom da je dio Dunđerovog saopštenja vezan direktno za njegovo odjeljenje osjeća odgovornim i prozvanim da demantuje pomenute navode.

„Komunalna policija je po službenoj dužnosti izašla na teren da bi utvrdila proceduru odvoženja nastalog šuta i otpada povodom početka izgradnje Nešković pumpe. Nikakva građevinska, ni bilo koja druga inspekcija još nije izašla na teren, a svakako će izaći po službenoj dužnosti da uvidom u dokumentaciju utvrdi da li postoji potrebna i zakonom propisana dokumentacija za izgradnju bilo kog objekta, u ovom slučaju Nešković pumpe. Sasvim sam siguran da dok sam ja na čelu Odjeljenja za privredu, odnosno za inspekcijske poslove svaki investitor, svaki privrednik ili građanin koji radi neće imati opstrukcije ukoliko ima zakonom propisanu dokumentaciju, odnosno potrebne dozvole. U proteklom periodu nije došlo do realizacije plana otvaranja Nešković pumpe i to što je njena izgradnja sada počela je samo jedan pokazatelj da je aktuelna vlast otvorila vrata novim investicijama“, kaže načelnik Odjeljenja za privredu društvene djelatnosti i inspekcijske poslove Ognjen Kapor.

Kapor je naglasio da su vrata svim investirtorima širom otvorena i da će im na svaki mogući način pomoći u realizaciji željenih projekata. Načelnik Odjeljenja za privredu kaže i da aktivno rade na uspostavljanju veza sa brojnim investritorima i da je uvjeren da će u narednom periodu doći do uspostave saradnje sa značajnim ulagačima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: