Objavljen promotivni film o ljepotama Foče (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Objavljen promotivni film o ljepotama Foče (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:02.03.2022.

Objavljivanjem promotivnog filma "Kako se kaže Foča?" na svom jutjub kanalu i na društvenim mrežama, Turistička organizacija opštine Foča počela je onlajn kampanju pred turističku sezonu, koja će se nastaviti i tokom sezone.


 

U videu su na neobičan način, kroz adrenalinski doživljaj turista, prikazane brojne atraktivne turističke destinacije u Foči - od raftinga Tarom i jahanja konja ivicom najvećeg kanjona u Evropi, preko prirodnih bisera Nacionalnog parka "Sutjeska" - prašume Perućica sa vodopadom Skakavac, zelengorskih jezera, zadivljujućih vidikovaca i najvećeg vrha u BiH Maglića, do Pješčanih piramida nadomak Foče.

Nisu izostali ni kadrovi spomenika Bitke na Sutjesci u Dolini heroja i OK festa na Tjentištu.

Akteri spota riječ Foča, kao zajednički imenilac za sve ove prirodne ljepote, izgovaraju nadvikujući se sa bukovima Tare pri spustu na čamcu, sa jednakim uzbuđenjem i dok kvadovima krstare zadivljujućim planinskim bespućima ili dok na zip-lajnu "lete" preko Drine, zatim sa dubokim smirenjem koje daju zelengorska jezera, a onda opet glasno sa jakim odjekom planinskim gromadama, pa šapatom da se ne bi uplašila divljač i da bi se osjetila tišina prašume.

Spot poručuje da se Foča uvijek izgovara sa emocijom, bilo da je glasno, sa velikim uzbuđenjem i oduševljenjem ili toliko smireno da je jedva čujno, jer upravo ljepota fočanskog kraja pobuđuje u čovjeku takva osjećanja.

Fočanska Turistička organizacija uradila je video uz podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, a autor je marketinška agencija "Mania" iz Banjaluke.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Spomenka Popadić kaže da onlajn kampanju čini i 14 kratkih video-zapisa.

- Šaljemo generalnu poruku `Doživite Foču sa emocijama`. Video je veoma dinamičan, moderan, a odabirom ove verzije promo-filma izašli smo iz zone komfora, radeći nešto drugačije i inovativno. Filmom su obuhvaćene razne aktivnosti i destinacije tako da se promovišu rafting, kajaking, zip-lajn, jahanje konja, planinarenje, kao i destinacije Nacionalnog parka "Sutjeska` sa atraktivnim jezerima, prirodni fenomen Pješčane piramide, kanjon Tare, prašuma Perućica - navela je Popadićeva.

Ona je dodala da će promo film biti emitovan na svim turističkim dešavanjima tokom predstojeće sezone, uz predstavljanje 14 kratkih video-zapisa putem društvenih mreža.

Između ostalog, promotivni film biće prikazan i na sajmovima turizma u Beogradu, od 24. do 27. marta, i u Banjaluci od 8. do 10. aprila.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: