Hercegovačka kuća - najbolja svjetska priča o održivom turizmu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Hercegovačka kuća - najbolja svjetska priča o održivom turizmu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:11.03.2022.

Grad Trebinje sa Hercegovačkom kućom pobjednik je izbora - najbolja svjetska priča o održivom turizmu, a takmičenje je održano  u okviru „Green Destinations Story Awards - TOP 100 SUSTAINABILITY STORIES“ Međunarodnog sajma turizma „ITB 2022“ ou Berlinu.

„Ovo je velika čast za Hercegovačku kuću i Grad Trebinje, potvrda velikog truda i zalaganja u proteklom periodu, kako bi Hercegovačka kuća postala prepoznatljiv brend. Ponosni smo na naš uspjeh koji nas obavezuje da postižemo još bolje rezultate i u narednom periodu. Hvala svima koji su učestvovali u razvoju ovog brenda iz Trebinja i regije koji su nam pružili podršku od samog početka“, rekao je Veselin Dutina, direktor Agrarnog fonda grada Trebinja, u okviru koga djeluje Hercegovačka kuća za Radio Trebinje.

Podsjećamo da je međunarodni žiri takmičenja Grad Trebinje sa pričom "Hercegovačka kuća" uvrstio među šest najboljih u okviru kategorije "Lokalni lanci snabdijevanja".

Drugo mjesto zauzeo je Peru, a drugo Kanada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: