Zatvoreni bazen se otvara 25. aprila: Vaterpolo utakmica Srbije i Crne Gore | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zatvoreni bazen se otvara 25. aprila: Vaterpolo utakmica Srbije i Crne Gore

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.03.2022.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je danas radni sastanak sa Dejanom Savićem, selektorom vaterpolo reprezentacije Srbije i Đurom Marićem, predsjednikom Plivačkog vaterpolo saveza Crne Gore na kojem je dogovoreno da reprezentacije budu dio otvaranja ovog velikog plivačkog kompleksa u našem gradu, 25. aprila, ove godine.

Prema riječima selektora Savića saradnja sa Gradom Trebinjem je izuzetna, a to će biti i zvanično potvrđeno 25. aprila otvaranjem bazena.

„Izuzetno veliki događaj i utakmica koja će se taj dan odigrati između reprezentacija Srbije i Crne Gore. Mislim da je to veliki događaj za Trebinje, ali uopšte i za popularizaciju ovog sporta koji može biti baza svim klubovima u okruženju, a kojih ima puno. I naravno, bazen može da koristi u rekreativne svrhe i Trebinjci će imati priliku da koriste dobrobit vode i u lekovita svojstva“, kazao je Savić i dodao da je bazen po svim standardima na visokom nivou.

Sa selektorom reprezentacije Srbije se slaže i Đuro Marić, predsjednik Plivačkog vaterpolo saveza Crne Gore.

„Odličan plivački kompleks i nadam se da će saradnja koju smo pokrenuli biti sve bolja i uspješnija na korist svih nas“, istakao je Marić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izrazio zadovoljstvo zbog današnjeg radnog sastanka i svih pozitivnih komentara koje su upućene ovom projektu.

„Znamo da su prošli čitav svijet i zato nam je dragocjeno što ovaj plivački kompleks ocijenjuju najvišom ocjenom. Zajedno ćemo otvoriti ovaj bazen 25. aprila, a nadam se da će da bude na ponos svih nas. I rekreativno za sve nas, ali mi ćemo razmišljati i o onom komercijalnom dijelu, da se dolazi u Trebinje na pripreme i da organizujemo takmičenja“, rekao je Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: