Trebinjski gimnazijalci prvi na regionalnom takmičenju iz fizike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjski gimnazijalci prvi na regionalnom takmičenju iz fizike

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:20.03.2022.

Učenici Gimnazije „Jovan Dučić“ Trebinje ostvarili su zapažene rezultate na regionalnom takmičenju iz fizike, koje je održano u Gacku.

U kategoriji prvih razreda prvo mjesto osvojio je Savo Crnogorčić, učenik Gimnazije „Jovan Dučić“ iz Trebinja, drugo mjesto osvojila je Milica Milošević, učenica SŠC „Aleksa Šantić“ iz Nevesinja, a treće Andrija Rikalo, takođe učenik trebinjske Gimnazije.

U kategoriji drugih razreda prvo mjesto osvojio je Spasoje Kukurić, učenik Gimnazije „Jovan Dučić“ iz Trebinja, drugo mjesto Stefan Vuković, učenik SŠC „Golub Kureš“ iz Bileće, treće mjesto osvojila je Maja Janković, takođe učenica trebinjske Gimnazije.

U kategoriji trećih razreda prvo mjesto je osvojio Ognjen Vujović učenik Gimnazije "Jovan Dučić" iz Trbinjadrugo mjesto Đorđe Daković, učenik SŠC "Golub Kureš" iz Bileće, dok je treći bio Vladimir Zečević iz SŠC "Aleksa Šantić" Nevesinje.

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto osvojila je Ivana Radovanović, učenica Gimnazije „Jovan Dučić“ iz Trebinja, a drugo mjesto je osvojila Jovana Rogan, učenica SŠC „Golub Kureš“ iz Bileće.

Takmičenje je održano u organizaciji JU SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: