Trebinje na Sajmu turizma u Ljubljani | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje na Sajmu turizma u Ljubljani

Izvor: TO Trebinje | Datum:24.03.2022.

Turistička organizacija Grada Trebinja uzela je učešće na međunarodnom sajmu turizma: „Alpe Adria Tourism and Leisure Show Ljubljana“ koji se od danas do 26. marta održava u Ljubljani (Slovenija).

Nastup se realizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske u okviru zajedničkog promo štanda koji se nalazi na izuzetno upečatljivoj i frekfentnoj lokaciji.

Pošto je u pitanju sajam specijalizovan za avanturistički turizam na čemu je fokus dešavanja, Turistička organizacija Grada Trebinja je uz predstavljanje kompletne turističke ponude poseban akcenat stavitila na ponudu avanturizma, aktivnog odmora, aktivnosti u prirodi, adrenalinskih sadržaja i sportsko-rekreativne sadržaje.

Već prvog dana štand bilježi odličnu posjetu ljudi koji su se interesovali za turstičku ponudu Trebinja, ali i poslovnih subjekata i akreditovanih novinara i medijskih kuća.

Sajam je tradicionalno najznačajnija turistička manifestacija u Sloveniji koja okuplja veliki broj posjetilaca iz različitih dijelova svijeta, a primarno sa tržišta zapadne i centralne Evrope odakle u Trebinje u kontinuitetu dolazi veliki broj gostiju, tako da je ovo izuzetna prilika da se širokom auditorijumu potencijalnih posjetilaca, ali i ljudima iz poslovne sfere, brojnim inostranim turističkim agencijama, tur-operaterima i ostalim akterima koji su prisutni predstavi Trebinje kao zanimljiva turistička destinacija.

Takođe, ova turistička smotra biće iskorišćena da se dodatno učvrsti postojeća saradnja, te uspostave novi kontakti, veze i konekcije sa turističkim agencijama i turoperaterima koje posluju na regionalnom turističkom tržištu, pa se s pravom može očekivati da predstojeća turistička sezona bude izuzetno dobra kada su u pitanju individualne i grupne turističke posjete Trebinju, a posebno nastavak trenda uvećanja priliva turista koji se bilježi od strane turista iz Republike Slovenije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: