Zavičajni klub ''Osvit'' Bileća organizuje skup podrške braći u Rusiji. | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zavičajni klub ''Osvit'' Bileća organizuje skup podrške braći u Rusiji.

Izvor: Radio Bileca | Datum:25.03.2022.

Skup, pod nazivom JEDNA DUŠA DVA TIJELA, se organizuje u Domu kulture "Jevto Dedijer" u Bileći, na Velikoj sceni "Boris Komnenić", u petak, 25. marta 2022. godine, sa početkom u 17:03 časova.


"Pozivamo sve one koji osjećaju potrebu i imaju želju da iskažu podršku i bratsku ljubav prema ruskom narodu da nam se pridruže. Organizujemo prigodan kulturno - umjetnički program", navodi se u pozivu organizatora.
Oni koji žele da pošalju pismo i pisanu poruku podrške ruskom narodu, pripadnicima Donskog kadetskog korpusa, rukovodstvu Ruske Federacije, borcima Ruske Federacije... mogu pismo i poruku predati organizatorima, a oni će proslijediti u Ambasadu Ruske Federacije u BiH.


"Molimo vas da, po želji, ponesete cvijet ili buket cvijeća koje ćemo po završetku skupa položiti na grobove pripadnika Donskog kadetskog korpusa i na grob Sergeja Vladimiroviča Maleška, koji je svoj mladi život ugradio u temelje Republike Srpske", ističu organizatori.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: