Skinuli maske – Nakon dvije godine odbornici sjeli u skupštinsku salu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Skinuli maske – Nakon dvije godine odbornici sjeli u skupštinsku salu

Izvor: hercegovinapress | Datum:28.03.2022.

U Trebinju se danas održava sjednica Skupštine grada Trebinja i to po prvi put poslije dvije godine u skupštinskoj sali umjesto u pozorišnoj sali Kulturnog centra.

Zanimljivo je da je ovo pojedinim odbornicima prvi put da kao odbornici prisustvuju skupštinama grada u skupštinskoj sali.

Pred odbornicima će danas naći 29. tačaka dnevnog reda.



Odbornici će raspravljati o radu gradonačelnika i Gradske uprave, kao i javnih preduzeća te planovima rada u ovoj godini.

Pred odbornicima je i program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u ovoj godini, prijedlog odluke o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svoijini grada i Republike Srpske, putem pisanih ponuda i usmenog nadmetanja, kao i niz odluka i zaključaka iz oblasti prostornog uređenja.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o utvrđivanju osnovice za obračun rente, naknadama za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, kao i naknadi za izradu lokacijskih uslova i pripremu urbanističko-tehničkih uslova.

Raspravljaće se i o stanju bezbjednosti u drugoj polovini prošle godine, kao i prijedlogu odluke o javnom redu i miru na području Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: