Policajci darovali kapi života | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Policajci darovali kapi života

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.03.2022.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje danas su darovali krv u službama za transfuzijsku medicinu u Trebinju i u Nevesinju.

Prema riječima Dragana Šarenca, načelnika Službe za transfuzijsku medicinu Trebinje, ovo je 11. akcija darivanja kapi koje život znače od početka godine.

„Veoma sam zadovoljan. Policajci su uvijek bili tu da pokažu svoju humanost. Oni redovno godišnje daju krv u tri organizovane akcije sa velikim brojem jedinica ali i često se mimo akcija organizuju kada je potrebno. U vrijeme pandemije dali su baš veliku podršku našoj službi“, kazao je dr Šarenac i dodao da će današnja akcija biti posebna, s obzirom da se prijavio izuzetno veliki broj davalaca.

Jelena Biberdžić, portparol PU Trebinje je istakla da se prijavilo 109 policijskih službenika u Trebinju i u Nevesinju.

„Akcija će se nastaviti i sutra, a organizovana je povodom obilježavanja 30 godina MUP-a. Na ovaj način pokazujemo humani aspekt naše profesije i da smo uvijek spremni da pomognemo našim građanima“, rekla je Biberdžić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: