Sidnikati IAT-a dali punu podršku Draškoviću i Viškoviću | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sidnikati IAT-a dali punu podršku Draškoviću i Viškoviću

Izvor: hercegovinapress | Datum:30.03.2022.

Sindikalne organizacije SL IAT i boračka organizacija SL IAT izrazili su zadovoljstvo zaključcima koji su postignuti na sastanku između većinskog vlasnika g-dina Rodoljuba Draškovića i premijera Vlade RS g-dina Radovana Viškovića, sa nadom da će se navedeni zaključci provesti u definisanom roku, ističe se u saopštenju koje potpisuju ove organizacije.

„Na sastanku su utvrđene smjernice za dalje funkcionisanje i rješavanje konačnog statusa IAT-a po pitanju starih dugova, skidanja hipoteke i konačnom završetku privatizacionog ugovora.

Sindikalne i boračka organizacija daju punu podršku predsjedniku Koncerna Rodoljubu Draškoviću u provođenju definisanih aktivnosti, kako bi što prije krenuli u investiranje i nove pobjede“, ističe se u saopštenju koje su potpisali Sindikat metalaca SL IAT, Savez Sindikata MiR RS SL IAT, Boračka organizacija SL IAT.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: