U Srpskoj 13 zaraženih | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Srpskoj 13 zaraženih

Izvor: RTRS | Datum:30.03.2022.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama "Sveti Vračevi" u Bijeljini i "Sveti apostol Luka" u Doboju izvršeno je testiranje 163 laboratorijska uzorka, a virus korona potvrđen je kod 13 osoba.


 

Radi se o šest muškarca i sedam žena, od kojih su tri mlađe, devet srednje i jedna starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, sedam osoba je iz Banjaluke, dvije iz Trebinja i po jedna iz Bijeljine, Doboja, Lopara i Modriče.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj. Radi se o muškarcu, starije životne dobi, iz Modriče.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 111.734 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 6.338 osoba kod kojih je potvrđen test na ovaj virus.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 419.016 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 39, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 12, a u ostalim bolnicama 27. Na respiratoru su, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, tri osobe.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: