Herceg televizija gradi prvi RTV dom u Hercegovini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Herceg televizija gradi prvi RTV dom u Hercegovini

Izvor: Herceg RTV | Datum:01.04.2022.

Prvi RTV dom u centru Trebinja, Herceg televizija planira završiti do avgusta 2022. godine.

 

Projekat vrijedi 3,4 miliona KM, dok su na istom radili prestižne francuske arhitekte Anne Lacaton i Jean-Philippe Vassal. U sklopu zgrade planirano je četri multifunkcionana studija sa po 500 kvadratnih metara po studijskoj jedinici.  Dvije velike kongresne sale krasiće ovaj dom. Takođe će biti i najopremljeniji radijski studio, obzirom da pokrećemo i radio program.

 

Za pravi užitak zaposlenih ali i onih koji žele da vide kako izgleda rad na televiziji  na vrhu ove višespratnice nalaziće se caffe bar i restoran ali i luksuzni apartmani sa bazenom. I to nije sve, jedan sprat će biti rezervisan za teretanu u staklu sa najsavremenijim spravama, kao i game centru za opuštanje tokom pauza.

 

Ovaj tekst je humorističkog karaktera i nema veze sa istinom, te ovim putem ekipa Herceg RTV-a želi vam sretan 1. april, svjetski dan šale. 

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: