Trebinje: Obilježeno 30 godina MUP-a i Dan policije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Obilježeno 30 godina MUP-a i Dan policije

Izvor: RTRS | Datum:01.04.2022.

Služenjem parastosa u kapeli Svetog Cara Lazara u krugu nekadašnje kasarne, Policijska uprava Trebinje obilježila je Dan policije Republike Srpske.
 

- Naš prioritet jeste čuvanje ustavnog poretka i bezbijednosti Republike Srpske i ovim putem poručujem svim građanima na području Istočne Hercegovine, da su policijski službenici u punom kapacitetu i spremni da zaštite njihovu ličnu imovinsku sigurnost. Zahvaljujem se svim građanima na saradnji i svim pripadnicima MUP-a čestitam Dan policije Republike Srpske - rekao je Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje.

Na spomen-obilježje poginulim pripadnicima CJB Trebinje položeno je cvijeće.

- Danas smo posjetili obilježje ljudima koji su položili život za Republiku Srpsku, a pripadali su policijskim jedinicama. U narednom periodu treba da pronađemo zajedničko rješenje za ove porodice, to je naš cilj. Bezbjednosna situacija u našem gradu je na zavidnom nivou, s tim da uvijek može bolje - rekao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: