Марис приредио концерт у Културном центру (Фото) | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Марис приредио концерт у Културном центру (Фото)

Извор: Radio Trebinje | Датум:04.04.2022.

У Културном центру одржан је  концерт Спортско плесног центра "Марис" на коме су наступале све узрасне категорије - њих око 150.

Марисовци су се публици представили у 20 тачака са стрит плесовима, а највише са хип-хопом, а био је и један гимнастичар.

Марисовци су на недавно одржаном "Интер данце фест" у Сарајеву представили са продукцијом са којом су побиједили на такмичењу. На тај начин стекли су право да представљају БиХ на Свјетском купу који ће се одржати у мају мјесецу у Сарајеву.

Према ријечима кореографа и главног тренера "Мариса" Славише Средановића ово је велики успјех не само за Марис и Требиње, већ и шире.

"Продукција је посебна категорија у плесу и она захтјева минимум 25 плесача. Нема горње границе за године и плеше се од пет до осам минута. Дозвољени су сви реквизити, плесни стилови и узрасти и непостоји ограничење. Другим ријечима то је као тим против тима и сви су заједно јер се прави прича, представа", објаснио је Средановић.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: