Oduzet skupocjeni mercedes; Uhapšeni u akcijama ''Transporter'' i ''Storidž'' predati Tužilaštvu BiH (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Oduzet skupocjeni mercedes; Uhapšeni u akcijama ''Transporter'' i ''Storidž'' predati Tužilaštvu BiH (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:06.04.2022.

U banjalučkom naselju Obilićevo, u ulici Jasenovačkih logoraša, policija je oduzela skupocjeni Mercedes koji je bio parkiran u garaži jedne zgrade. Policija je juče pretresala zgradu u nastavku istrage u okviru akcija "Transporter" i "Storidž"


 

U ovoj akciji juče su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika, ali i zbog povezanosti sa naručiocima i počiniocima teškog ubistva načelnika krim-policije u Prijedoru Radenka Bašića.

Uhapšeni su Jelenko Knežević iz Banjaluke, Aleksandar Ivković iz Bileće i Mirjana Vujović, takođe iz Bileće.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, uz visoke mjere osiguranja, dovezli su i predali u nadležnost Tužilaštva BiH osumnjičene i lišene slobode u nastavku aktivnosti u borbi protiv organizovanog kriminala.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: