Petrović: Stabilna Srbija znači stabilna Republika Srpska | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Stabilna Srbija znači stabilna Republika Srpska

Izvor: Herceg RTV | Datum:06.04.2022.

Prije nekoliko dana održani su izbori u Srbiji. SNSD je stao uz predsjednika Aleksandra Vučića, koji je i ovaj put ubjedljivo pobijedio.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, gostujući u Centralnim vijestima Herceg televizije izjavio je da stabilna Srbija znači stabilna Republike Srpska.

„Ta stabilnost veže se uz lik Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Ta pobjeda nama odgovara, jer će se nastaviti dobri odnosi Srbije i Republike Srpske. To vidimo kroz nastavak investicija koje su započete, a to je auto-put Rača - Bijeljina,  urađen je most Bratoljub, radi se HE Buk Bijela i otvorena je kompanija Aerodromi Trebinje.“ istakao je Petrović.

Budući da je ova godina izborna, Petrović je naglasio da je SNSD spreman i da očekuje da „nelegitimni CIK donese odluku“.

„Mi smo se žalili 2020. godine, jer su članovi Centralne izborne komisije nelegitimno izabrani, a ne kako predviđa Izborni zakon BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: