Trebinjac lišen slobode zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjac lišen slobode zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga (FOTO)

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Datum:07.04.2022.

Na adresu Herceg televizije stiglo je saopštenje iz Policijske uprave Trebinje. Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 06.04.2022. godine,  lišili su slobode lice inicijala M.K. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga “ .

 

Naime, dana 06.04.2022. godine, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Policijske uprave Trebinje, u ulici Garibaldijeva, grad Trebinje, izvršili su pregled lica inicijala M.K. iz Trebinja. Prilikom pregleda lica pronađeno je i privremeno oduzeto 19,2 grama zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedena materija je privremeno oduzeta, a bila je namjenjena daljoj prodaji na tržištu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na  dokumentovanju krivičnog djela .

Policijska uprava Trebinje je za protekli period, u toku 2022. godine, ukupno evidentirala 21 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to četiri krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 17 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: