Nestro Petrol nastavlja sa rekonstrukcijom svojih benzinskih stanica | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nestro Petrol nastavlja sa rekonstrukcijom svojih benzinskih stanica

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.04.2022.

Zahvaljujući projektu rekonstrukcije, modernizacije i proširenja maloprodajne mreže Nestro, Grad Trebinje će dobiti obnovljenu, savremeniju benzinsku stanicu.

Riječ je o benzinskoj pumpi Trebinje - 2, koja se nalazi u Hercegovačkoj ulici bb. Planirani rok za završetak radova i puštanje u rad benzinske pumpe je kraj aprila.

Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrol naglasio je da je cilj projekta rekonstrukcije benzinske pumpe Trebinje 2 – proširenje prodajnog prostora, obnavljanje kafe-zone, ugradnja opreme za brzo punjenje rezervoara velikog kapaciteta.

- Dvadeset i četiri časa dnevno građanima i gostima Grada Trebinje će biti na raspolaganju širok asortiman goriva, brendirani N+ benzin i dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti “Rafinerije ulja Modriča“, auto kozmetika, kao i širok asortiman pratećih proizvoda - saopšteno je iz Optima Grupe.

Maloprodajna mreža Nestro obuhvata 86 trgovačkih objekata i najveća je mreža benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini. Ovim projektom biće završena još jedna faza plana rekonstrukcije benzinskih stanica “Nestro“.

Tokom godine planirana je rekonstrukcija i rebrendiranje još nekoliko objekata.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: