Bilećanin pesnicom udario policajca jer mu je tražio da ga alkotestira | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bilećanin pesnicom udario policajca jer mu je tražio da ga alkotestira

Izvor: Hercegovina press | Datum:07.04.2022.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća, 6.4.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.Š. iz Bileće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“.

Naime, dana 6.4.2022. godine, oko 21.20 časova u ulici Kralja Aleksandra, opština Bileća, prilikom redovne kontrole saobraćaja od strane policijskih službenika, zaustavljeno je vozilo kojim je upravljalo lice inicijala M.Š.

Nakon kontrole, lice je pozvano da se alkotestira, što je isto odbilo i fizički je napalo policijskog službenika L.N. iz Bileće, udarivši pesnicom policijskog službenika u prijedelu lijevog ramena.

Policijski službenici policijske stanice Bileća lišili su slobode lice inicijala M.Š. koje je alkotestirano, i kod istog je ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,55 g/kg.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: