Ferero povlači iz prodaje u BiH određene Kinder proizvode | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ferero povlači iz prodaje u BiH određene Kinder proizvode

Izvor: Hercegovina press | Datum:08.04.2022.

Kompanija Ferero odlučila je da, kao mjeru opreza, dobrovoljno povuče iz prodaje u BiH proizvod Kinder šokobons (Kinder schokobons), proizveden u Belgiji.

– Ferero sarađuje sa nadležnim tijelima za sigurnost hrane zbog moguće povezanosti s pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van teritorija BiH. Iako prilikom stavljanja Kinder proizvoda na tržište, nijedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo primili nijednu pritužbu potrošača, ovo shvatamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvijek na prvom mjestu – saopštili su iz kompanije.

Iz kompanije Ferero navode da sarađuju sa distributerom kako bi osigurali da navedeni Kinder proizvodi više ne budu u prodaji.

Svi ostali Ferero proizvodi, uključujući Kinder proizvode, nisu obuhvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje.

– Ako imate neki od navedenih Kinder proizvoda, savjetujemo vam da ih ne konzumirate. Zadržite Kinder proizvod i kontaktirajte Ferero Odjel za odnose s potrošačima na mejl [email protected], koji će vam rado pomoći – naveli su iz kompanije Ferero.

Agencije


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: