FOTO: Kod Trebinjca pronađeni droga i oprema za njeno pakovanje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

FOTO: Kod Trebinjca pronađeni droga i oprema za njeno pakovanje

Izvor: Hercegovina press | Datum:11.04.2022.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge, dana 09.04.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ .

Naime, dana 09.04.2022. godine, Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, došli su do operativnih saznanja da se lice inicijala M.S. iz Trebinja bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga. Istog dana izvršen je pretres kuće i pomoćnoh prostorija, koje koristi lice inicijala M.S.


Prilikom pretresa pronađena je bijela najlonska kesa u kojoj se nalazila vakum kesa sa sdržajem bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 39 grama i jedan najlonski zamotuljak sa sadržajem zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine 7 grama, metalna mrvilica, zatim plava najlonska kesa sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 80 grama, metalna kutija u kojoj se nalazi praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid količine 350 grama, aparat za vakumiranje i najlonske vakum kese, plastični medicinski špric, u kome se nalazila žuta tečnost koja svojim izgledom asocira na anfetaminsko ulje.

 

Navedeni predmeti oduzeti su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Trebinju, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: