Humanista i sportista iz Bileće Nemanja Milićević uključio se u humanitarnu akciju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanista i sportista iz Bileće Nemanja Milićević uključio se u humanitarnu akciju

Izvor: Herceg sport | Datum:12.04.2022.

Humanista i sportista iz Bileće Nemanja Milićević uključio se u humanitarnu akciju uz podršku Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Nemanja planira da 1. maja pređe biciklom dionicu dugu 200 km od Bileće do Manastira Ostrog i nazad, sa namjerom da prikupi novac za pomoć porodicama iz sela Brestice.

Bez treninga u posljednjih gotovo dva mjeseca, teško da bi se iko odlučio na ovakav poduhvat, ali jaka želja i volja, Nemanji su dovoljni da krene u ostvarivanje zacrtanog cilja i da svojim primjerom podstakne druge da pomognu svojim sugrađanima u nevolji.

“Odlučio sam da odvezem humanitarnu vožnju biciklom od Bileće do Manastira Ostrog i nazad dužine oko 200 kilometara zajedno sa Biciklističkim klubom Hercegovac”, istakao je Milićević.

On je dodao da “prodaje” kilometre za porodicu Bratić, a ukoliko ostane novca biće upućen HO Srbi za Srbe koji će oni raspodjeliti kome pomoć bude zaista potrebna.

Prema njegovim riječima početna cijena kilometra biće 5 KM, a ukoliko bude više donacija povećavaće se i cijena kilometra!

“Cilj akcije je da svi zajedno pokažemo humanost i prikupimo što više novca”, rekao je Milićević, dodajući da i ovoga puta pobijedi humanost!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: