Druženje sa piscem Šćepanom Aleksićem 13.aprila u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Druženje sa piscem Šćepanom Aleksićem 13.aprila u Gacku

Izvor: Radio Gacko | Datum:12.04.2022.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske iz Istočnog Sarajeva, u okviru Svjetskog dana knjige i autorskih prava, u svojim knjižarama organizuje druženja s piscima i promotivne aktivnosti, u vremenu od 11. do 16. aprila.

U knjižari Zavoda u Gacku, u srijedu 13. aprila u 12 časova, gostovaće pisac Šćepan Aleksić i tom prilikom družiti se sa čitaocima i potpisivati roman „Čekajući žutu vojsku“, objavljen u izdanju Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske.

Roman „Čekajući žutu vojsku“, Šćepana Aleksića, dobitnik je Zlatne sove, nagrade koju dodjeljuje Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske, kao i nagrade Slovo Podgrmeča, koja se dodjeljue u okviru književnih susreta na Šušnjaru.

Sva djela beletristike i stručne literature u knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske trenutno se mogu dobiti uz popust od 30%.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: