Donacija Kasima Kama Čustovića: 50.000 maraka za socijalno ugrožene kategorije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Donacija Kasima Kama Čustovića: 50.000 maraka za socijalno ugrožene kategorije

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.04.2022.

Kasim Kamo Čustović, rođeni Trebinjac i ugledni oftalmolog, koji više od pet decenija živi i radi u Švajcarskoj, danas je Centru za socijalni rad Trebinje uručio značajnu novčanu donaciju od 50.000 maraka za socijalno ugrožene kategorije.

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad Trebinje ističe da će od ove donacije, po 300 maraka dobiti 166 porodica iz kategorija lica koja su u hraniteljskim porodicama, koja su poznata Centru i koji su se najviše obraćali za jednokratnu novčanu pomoć te lica koja primaju samo novčanu pomoć.

Zahvaljujući Čustoviću na ovoj značajnoj donaciji Anđušić je istakao da je divno što ovako humani ljudi postoje te da im pojedinačne donacije mnogo znače u radu.

Kasim Kamo Čustović je siguran da ovaj novac ide u prave ruke.

„Ovaj novac koji sada dajem siguran sam da će biti podijeljen na pravi način, imam puno povjerenje u gospodina Anđušića i Centar. Raduje me da ovaj novac ide u ruke onih kojima je, zaista, potreban. Veoma je važno danas biti čovjek i shodno svojim mogućnostima pomagati ljudima kojima je to potrebno, bez obzira na pol, rasu i naciju“, naveo je Čustović.

On je, kako kaže, i ranije slao značajne novčane donacije svom Trebinju i Trebinjcima.

Anđušić je Čustoviću uručio zahvalnicu za humanost, razumjevanje i podršku socijalno ugroženim kategorijama u svom kraju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: