ERS: Podrška udruženjima i sportskim kolektivima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ERS: Podrška udruženjima i sportskim kolektivima

Izvor: Radio Trebinje | Datum:15.04.2022.

Mješoviti Holding "Elektroprivreda Republike Srpske" sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem na čelu, skoro svakodnevno nastavlja da pomaže rad i uspjehe mnogobrojnih udruženjima i asocijacijama od značaja za društvenu zajednicu.

 

Naša podrška u zajedničkoj želji za očuvanje našeg pisma ćirilice upućena je Srpskom udruženju "Ćirilica" iz Trebinja, jer je kaligrafija ćiriličnog pisma veoma bita za očuvanje našeg nacionalnog bića.

Na pruženoj podršci zahvalila se Vesna Andrić, predsjednica ovog udruženja, inače profesorica srpskog jezika.

Naš energetski gigant pokušava da brine i o prirodnom priraštaju, pomaganjem djelovanja Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja.

Luka Petrović razgovarao je sa neumornim borcem za potomstvo Snežanom Misitom, koja je istakla da je uz pomoć ovog udruženja na svijet došlo 146. beba, i da se misija i aktivnosti udruženja "Bebe" nastavlja, i uz podršku MH "Elektroprivreda Republike Srpske".

Obzirom da je energetika tijesno povezana sa rijekama, naša obaveza je očuvanje biljnog i životinjskog svijeta. Sa tim u vezi pomažemo rad i djelovanje Sportsko-ribolovnog društva "Bileća", na čelu sa Spasom Kaporom. U planu su nova poribljavanja i sva druga kontrola rijeka u slivu Hercegovine.

Luka Petrović i naš Mješoviti Holding veliki su prijatelji sporta. Ovoga puta podrška ide i za djelovanje Džudo klub "Leotar" iz Trebinja.

Džudisti Leotara postižu izuzetne rezultate kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, i imaju tendenciju rasta. Pored učešća na raznim takmičenjima, koja imaju i olimpijske kvalifikacije organizatori su i Memorijala "Miloš Mrdić.

Luka Petrović poželio je džudistima još više trofeja i uspjeha u daljem radu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: