Grad Trebinje i JU ''Ekologija i bezbjednost'', organizuju akciju uređenja grada povodom 22. aprila -Međunarodnog dana planete Zemlje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Grad Trebinje i JU ''Ekologija i bezbjednost'', organizuju akciju uređenja grada povodom 22. aprila -Međunarodnog dana planete Zemlje

Izvor: JU „Ekologija i bezbjednost" Trebinje | Datum:18.04.2022.

Grad Trebinje i JU “Ekologija i bezbjednost”, tradicionalno, i ove godine organizuju akciju uređenja grada povodom 22. aprila -Međunarodnog dana planete Zemlje.


Akcija će biti održana sutra (utorak, 19. april), a okupljanje učesnika je u 08 časova na platou kod bivše kasarne Luka Vukalović. Moto ovogodišnje akcije je “Ljepša Trebišnjica- za ljepše Trebinje”, obzirom da će veći broj učesnika biti koncentrisan na uređenje obala rijeke.


Predviđeno je da se u akciju uključe javna preduzeća, javne ustanove, mjesne zajednice, vlasnici poslovnih prostora, škole, politički subjekti, omladinske organizacije, nevladine organizacije, zajednice etažnih vlasnika, a ovom prilikom pozivamo sve sugrađane da se priključe i na taj način daju svoj doprinos očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, komunalne i zdravstvene higijene, odnosno da daju svoj doprinos ljepšem izgledu grada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: